Alex Mickle, ukrainsk fodboldspiller: biografi, familie, sport karriere

Alex Mickle - kendte sovjetiske og ukrainsk fodbold. Han spillede for USSR landshold. Den mest populære lavet i Kiev "Dynamo". Efter afslutningen af ​​den aktive fodboldliv vendte han sig til coaching. I løbet af de seneste to år som leder af landsholdet i Ukraine.

I begyndelsen af ​​sin karriere

Alex Mickle født i Kiev 30 marts 1963. Siden barndommen, jeg følte trang til at engagere sig i sport, især i fodbold. Når nærmede alder, indskrevet i junior sportsskole. Som alle drenge Kiev, drømt om at spille for den lokale "Dynamo" (Kiev), Alexei, og en drøm.

At spille for ungdomsholdet startede i 1973. Alex Mickle. Fodboldspiller spillede som en midtbanespiller. Fra 10 til 18 år spiller spillede for junior hold af forskellige år, konstant at være på blyanten fra funktionærer i den voksne "Dynamo". I 1981 blev han endelig adgang til spil for det første hold.

I Kiev "Dynamo"

I sin debut sæson i hjemby klub Mickle straks fik sin debut i Premier League. Men ofte på banen ikke syntes - konkurrencen var uoverkommelige. Holdet var en af ​​lederne af sæsonen og som et resultat, vandt 22 sejre i 34 kampe, har udstedt en sejr i mesterskabet af Sovjetunionen. Nærmeste forfølger - Moskva "Spartak" - efterladt med 7 point. Dette er til trods for, at der på tidspunktet for sejren fik kun to point.

I 1982, for at gentage succesen ikke var muligt, selv om "Dynamo" (Kiev) var igen tæt på mesterskabet. I den sidste runde slog Kiev besøger Jerevan "Ararat" med 3 scoren: 2. Den skæbne guldmedaljer i spillet afhang af Moskva "Spartak", sikring af tredjepladsen, med Minsk "Dynamo", der kæmpede om mesterskabet. I en kamp af masser af mål hviderussere vundet 4: 3.

I 1983, Alex Mickle - allerede et fuldgyldigt spiller af den grundlæggende struktur har imidlertid holdet tingene ikke tilføje op så godt. Triumph at sæsonen blev en anden ukrainske klub - Dnepropetrovsk "Dnepr", vandt mesterskabet. En "hvid-blå" tog kun 7 pladsen.

Again mestre

Vend tilbage til det tidligere niveau på Kiev, ledet af Mickle til kroppen i 1985. Trygge spil i hele sæsonen - og en anden mesterskabet. Moskva "Spartak" er bagud med 2 point. Det følgende år, "Dinamo" igen blev favoritter og mestre kun takket være den daværende grænse af lodtrækningen. Ifølge resultaterne af sæsonen i Kiev og Moskva "Dynamo" var lige så point. Og nogen - til 11. Men moskovitter er frataget et point, og ukrainerne - ikke. Det faktum, at de regler, der var en enkelt undtagelse - hvis under en kamp to eller flere spillere blev indkaldt til landsholdet, så spillet er uafgjort grænse ikke lække. Alex Mickle spillede for folk i Kiev indtil 1990. Det var dengang, at han var i stand til at vinde med holdet fjerde guld af USSR mesterskaber. I alt for holdet han brugte 137 kampe og scorede 39 mål.

karriere i Europa

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen, mange spillere beslutter at prøve lykken i fremmede klubber. Mickle Alexei Alexandrovich var ingen undtagelse, og gik til at spille i Italien. Ukrainsk midtbanespiller bliver en spiller "Sampdoria" fra Genova til at vinde sidste sæsons italienske Cup. Derfor, med en ny klub, han straks optræder i den europæiske Cup. I den første runde, italienerne fundet den tyske "Kaiserslautern" og taber væk 0: 1. Afkastet Kampen holdes under diktat af klubben Mickle. Score 2: 0 gav adgang til næste trin.

I 1/8 endelig af "Sampdoria" let klarer med det græske "Olympiakos" (1: 0, 3: 1). I kampen om semifinalerne til en fest pludselig mister polsk "Legia" 0: 1. I det andet ben af ​​genovesisk havde mange muligheder for at forbedre situationen, men spillet endte uafgjort - 2: 2.

I mellemtiden, i tilfælde det italienske mesterskab i "Sampdoria" gik godt. På trods af nederlag mod de direkte rivaler i kampen om medaljerne, "Genova" og "Torino" (med samme score 1: 2), holdet trygt bragt sagen for sin første sejr i serien "A". Formidable "Milan" og "Inter" bag 5 point. Midtbanespiller Mickle, hvis biografi fik en anden mesterskab, ydet et betydeligt bidrag til den samlede succes. Han spillede 24 kampe og scorede tre mål.

Albion

På trods af den succes, efter afslutningen af ​​sæsonen Mickle flyttet til mesterskabet i Skotland. Han har modtaget en invitation fra en af ​​lederne - kommandoen "Glasgow Rangers". I sin første sæson i den nye klub ukrainske midtbanespiller sætter sådan en rekord. Han er tredje år i træk bliver en mester, og landet med alle forskellige.

Scottish Cup sejr var nok det nemmeste. "Rangers' omgået den nærmeste forfølger, den" Heart of Midlothian "med 9 point. På samme tid i sæsonen scorede 101 mål.

I alt ukrainsk tilbragte fem sæsoner i Skotland, vandt fem mesterskaber. I 1993 "Aberdeen" tabt 9 point, og næste år - kun 3. Kampen var hårdt. I 1995, den anden var "Motherwell", bag ved 15 point. I det sidste år forestillinger Mickle i Skotland kamp, ​​"Rangers" pålagt "Celtic", indrømmede i mål 4 punkter.

Scots Champions League

I de vigtigste europæiske Cup turnering af den gamle verden Mickle allerede spillet med Kiev "Dynamo". Men udførelsen af ​​en skotsk mester var helt anderledes. I 1992/1993 sæsonen, "Rangers' første bankede det danske" Lyngby "(1: 0, 2: 0), og derefter engelsk" Leeds "(2: 1, 2: 1), og var i gruppespillet. Rivaler var den franske "Olympic", Belgisk "Brugge" og Ruslands CSKA Moskva. Skotterne har aldrig tabt, men 4 trækker tillod dem ikke at tage førstepladsen. Din sidste chance, de tabte i sidste runde, spiller hjemme uafgjort med CSKA Moskva 0: 0. Den endelige gik til den franske "Marseille".

I årene 1993/1994 holdet gik på scenen af ​​1/16, i en bitter kamp efter at have tabt den bulgarske "Levski" kun på grund af antallet af scorede mål i udekamp (3: 2, 1: 2). I 1994 systemet med lodtrækningen af ​​turneringen ændret. I gruppespillet, 16 hold kom til at spille. Skotterne ikke Men kvalificere sig, hvilket giver græsk AEKu (0: 2 og 0: 1). I hans sidste sæson spille for "Rangers" Mickle med holdet gjort det til gruppespillet, slå Cypern "Anorthosis" (1: 0, 0: 0). Gruppen var at mødes med Dortmund, "Dortmund", den italienske "Juventus", og den rumænske "Steaua". Under to knusende nederlag italienere (0: 4 og 1: 4), skotsk mistede chance for at nå de grupper. Vandt ikke en eneste sejr, de rangeret sidste. Mickle sidst spillede for de "Rangers" 110 kampe og scorede 20 mål. I 1996 sluttede han sin karriere i professionel fodbold i 33 år.

hold USSR

Den største succes på landsholdet har opnået Mickle, spiller for USSR. I 1988 tog han til De Olympiske Lege i Seoul.

I det første spil af den sovjetiske hold nul tegne med værterne spillet. I kampen mod argentinerne igennem til det 7. minut åbnede Igor Dobrovolsky, og 22 minutter Mickle fordoblet fordel. For en fjerdedel af en time før slutningen af ​​spillet Alfaro spillet en bold, men de sydamerikanere har ikke opnået mere. I den sidste kamp mod amerikanerne og gjorde Mickle scorede to gange. Først åbnede han scoringen i de første ti minutter, og 48 minutter, sæt 4: 0 på resultattavlen. Men sådan en overbevisende sejr kunne ikke, indtil udgangen af ​​mødet amerikanerne har spillet to bolde. Men Sovjetunionen kom stadig ud af gruppen fra det første sted.

I de 1/4 finalen i den australske landshold blev besejret 3: 0. Og igen udmærkede Dobrowolski, har realiseret to sanktioner, og Mickle. Semifinalen mod italienerne var ikke så let. Scoren var kun åben i 50 minutter, og gjorde det Virdis. For at score bolden tilbage Dobrovolsky lykkedes 10 minutter før afslutningen af ​​den normale tid, vender spillet i over-tid. Yderligere en halv time begyndte at sovjetiske spillere med succes - allerede ved 92 minutter ind i Arminas Narbekovas sit hold føringen, men på den 106. Mickle bringe sig foran 3: 1. Men efter et par minutter Carnevale spillede en bold, indstilling det endelige resultat 3: 2 til fordel for Sovjetunionen.

I de afsluttende match sovjetiske spillere imod brasilianere, og igen var det nødvendigt at få dækket Romario mål for første halvår. I midten af ​​den anden Dobrovolsky straffesparksfelt udlignet. Det afgørende mål i forlænget spilletid scorede Yuri Savitchev. Mickle scorede 5 mål i turneringen.

Personlige liv

Hans kommende kone mødtes i en ungdom Alex Mickle. fodbold familie dannede en alliance med Inna, som han mødte, da de var 13 år gammel. Efter 6 år, de officielt gift. Et år senere havde de en førstefødte - Alex. Søn én gang var engageret i fodbold, men i sidste ende besluttede at vælge en anden vej. I 2004 Mickle andet barn blev født - blev han kaldt Matthew.

I løbet af sin levetid atlet vandt ikke kun sport trofæer og medaljer. Har Alex Mickle regering har indgået. Fra 2004 til 2016, han blev præsenteret med tre grader af ukrainske Order "For Merit", og i 1989 - bekendtgørelse af Venskab af folk.

På coaching position

I 2012 Mickle -. Træner for FC "Dynamo" (Kiev ") Først hjalp han Oleg Blokhin, og derefter blev udnævnt som sportsdirektør med ungdomsholdet i Ukraine vandt sølvmedalje i EM kunne ikke slå det eneste hold af Holland i finalen ...

I 2008 blev han mentor for landsholdet. Debut spillet blev venligt med Cypern, som endte uafgjort - 1: 1. Mickle måtte kvalificere sig til VM. Holdet startede med en tung sejr over Hviderusland, det eneste mål Shevchenko scorede på straffespark. Dette blev efterfulgt af en mere overbevisende sejr over Kasakhstan (3: 1) og med nul draw Croat. I foråret 2009 blev det besejret i "Wembley" fra den britiske 1: 2, med det vindende mål scoret grundlæggerne af fodbold i 5 minutter før afslutningen af ​​mødet. I juni kunne ukrainerne ikke holde den vindende score i gæst kamp mod kroaterne - 2: 2. Blandt misfires af valg - en målløs uafgjort i Minsk. I den næstsidste runde Mickle hjemmeholdet vandt en historisk sejr over den engelske, det eneste mål i første halvdel scorede Nazarenko. Men for briterne, disse var den eneste tab af point, de trygt vandt første sted, og ukrainerne gik til play-offs.

De kandidater har fået grækerne. Kampen i Athen endte i en målløs uafgjort, og i den anden kamp Salpingidis scorede det eneste mål midtvejs gennem første halvleg. Mickle for denne kamp var den sidste som cheftræner. Han arbejder i øjeblikket i systemet i Kiev "Dynamo".