Riccardo Daniel: En succeshistorie

For kendere af Formel 1 australske chauffør nummer 1 og del nationalhelt for sikker i lang tid vil være Mark Webber. Selvom Mark til sidst ikke formåede at vinde mindst én mesterskabstitlen, han misundelsesværdig stabilitet glad deres fans at komme på podiet, og nogle gange vandt Grand Prix.

En anden australsk pilot i F1 - Daniel Ricciardo - endnu ikke kan prale af så mange priser som sin berømte landsmand, men hans racing karriere i fuld gang, hvilket betyder, at det afhænger helt af holdningen hos rytteren. Ironisk nok blev det erstattet af Daniel Mark Webber i teamet Red Bull, når sidstnævnte besluttet at engagere sig med professionel sport.

Performing på amatørplan

De første racerbiler, der sad bag rattet i Riccardo Daniel, blev en regelmæssig kort. Allerede ni år gamle dreng kørte i en cirkel med deres jævnaldrende, og så indså, at den høje hastighed sporet - det er hans kald.

På seksten, Daniel deltog i den lokale Formel Ford mesterskab, men i ingen af ​​de tre løb ikke er i stand til at tjene point. På trods af dette, den australske vandt retten til at tale i den asiatiske Formel BMW mesterskab, hvor han scorede sit første sejr i motorsport. I alt for mesterskabet, Daniel Ricciardo optjent 231 point og tredjepladsen blandt alle chauffører. Endnu to sæsoner brugt i den australske Formel Renault, hvor han forsvarede RP Motorsport team farver. I øvrigt, i denne serie af løb sammen Riccardo afprøvet et andet fremtidigt medlem af F1 - Finn Valtteri Bottas.

Formel 3

I 2008 Riccardo Daniel Carlin Motorsport teamet tog invitationen og flyttede til det britiske Formel 3. Australske ganske succesfuldt debuterede på banen i Nürnberg, vandt finalen på sjettepladsen. Derefter fulgte en række afsluttende podiet, så piloten Carlin vandt mesterskabet med en 89-punkts fordel i forhold til nærmeste rival. Da de dage af forestillinger i mesterskabet i en anden australsk, David Brebema, Riccardo Daniel han blev den første repræsentant for den grønne kontinent, der vandt titlen.

med formlen 1

Den ledende løb mesterskab, Daniel inviteret Christian Horner - Red Bull Racing teamchef. Riccardo i første omgang med en anden debutant tjente som testpiloter, men efter den vellykkede præstation australske rytter i barnets Toro Rosso, blev han tilbudt en permanent plads som pilot RBR, der erstatter det hold af hans landsmand Mark Webber. Det er bemærkelsesværdigt, at efter denne rokade blandt de højeste bilister i F1 er blevet lige Daniel Ricciardo. Australske Højde - 180 cm.

stjerne №1 i teamet dengang, selvfølgelig, var den tyske chauffør Sebastian Vettel, men den australske debut kunne kaldes en succes. Han blev straks den anden på et hjem Grand Prix, på trods af den ufuldkomne teknisk bil prøve 2014 år. Generelt Ricardo brugt overbevisende debut sæson i resultatløn, scorede tre sejre og syv gange på podiet. Som et resultat - tredjeplads i mesterskabet og en masse positive anmeldelser fra velrenommerede avtoizdany. I mesterskabet i 2015 australske rytter optrådte med en ny holdkammerat (russisk Daniil Kvyat) og som en del af at gå gennem hårde tider Red Bull tog ottende endelige sted. Et år senere, i 2016 mesterskabet, den australske var i stand til at gentage sin bedste præstation, og tage tredjepladsen i sæsonen. Det er bemærkelsesværdigt, at Ricardo i dette mesterskab én gang hævet over hovedet vinderen af ​​Cup Grand Prix.